Bootcamp in USP De Uithof

Op maandag 10 oktober worden er nieuwe sportlocaties in Utrecht Science Park (USP) De Uithof in gebruik genomen. Onlangs zijn een uitdagende bootcamplocatie, twee volleyveldjes, twee voetbalveldjes en een parcours voor 5 kilometer duurloop aangelegd. Sprintafstanden van 200 en 400 meter worden daar nog aan toegevoegd. 

Wil je meedoen aan een bootcamp? Dit kan van 12.30 – 13.00 uur onder begeleiding van een deskundig instructeur van sportcentrum Olympos. Voorafgaand aan deze bootcampinstructie, geven ervaren sporters een demonstratie van de mogelijkheden die de toestellen bieden. Trek je sportkleding aan en maak gebruik van dit unieke aanbod! Na de bootcamp geeft de Olympos Beweegbakfiets een rondleiding langs de andere sportlocaties.

Wie

Liefhebber van bootcamp

Wanneer

10 oktober van 12.30 – 13.00 uur

Waar

Sportlocatie Utrecht Science Park. Via de zij-ingang van de Botanische Tuinen en tegenover het Educatorium

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018