Bolt Battles

Allianz Direct organiseert samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur op dinsdag 20 september de Bolt Battles in Utrecht. Niemand minder dan Olympisch sprintkampioen Usain Bolt komt er zelfs voor naar Nederland. Doe jij mee?

De Bolt Battles vinden plaats in Utrecht. De Jamaicaanse topatleet Usain Bolt is nog altijd wereldrecordhouder op de 100 meter en de snelste man ter wereld. Hij trapt de middag af met een warming-up en de winnende teams krijgen de mogelijkheid om te sprinten tegen Usain Bolt! De deelnemende teams staan deze dag onder begeleiding van verschillende bekende Nederlanders.

De start van de Bolt Battles is om 12:00 en eindigt rond 17:00 uur.

Claim je deelname voor de Bolt Battles

Help jij mee om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur en herken jij jezelf in de thema’s snelheid, samenwerken, sociale vaardigheden én slim zijn? En ben je tussen de 10 – 14 jaar oud? Verzeker je dan van deelname door je alleen of als team (max. 4 personen) aan te melden voor 31 augustus! Bij de Bolt Battles worden al jouw sportieve vaardigheden door Usain Bolt op de proef gesteld.

Ben je ouder dan 18 jaar? Geen zorgen! Ook volwassenen worden 20 september uitgedaagd voor de Bolt Battles. Met een team van 4 personen kunnen volwassenen zich aanmelden voor de estafetteloop.

Gaat jouw team 20 september met de winnende titel naar huis?

Meld je dan aan via de knop hieronder en laat weten waarom ieder kind de kans moet krijgen om te sporten. Dit doe je door de zin ‘Ieder kind heeft het recht om te sporten, omdat…’ af te maken in het inschrijfformulier, maar dit kan ook door een enthousiaste video of foto in te sturen. Laat ons weten waarom sporten voor ieder kind mogelijk moet zijn en wie weet doe jij mee met de Bolt Battles. Meer informatie hierover vind je terug in het inschrijfformulier.

Klik hier en meld je aan vóór 31 augustus. Wie weet maak jij dan kans om Usain Bolt te ontmoeten en mee te strijden met de Bolt Battles voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Allianz Direct organiseert dit event in samenwerking met Jeugdfonds Sport & Cultuur om geld op te halen voor kinderen die sporten niet kunnen betalen. Sporten is leuk en ook nog eens ontzettend goed voor de ontwikkeling van kinderen en jongeren. Ten eerste gaat de fysieke conditie erop vooruit, verder leren ze samenwerken, doen ze sociale vaardigheden op en worden ze er slimmer van. Helaas groeien in Nederland gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, zwemles of muziekles. Met het opgehaalde geld wordt het lesgeld of de contributie van de sportclub betaald voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen. 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018