t/m

Bobo vakantiekamp

Sportkampen van Sportivun in Utrecht!

In de herfstvakantie organiseert Sportivun een superleuk bobo vakantiekamp in Sportcentrum de Galgenwaard in Utrecht. Het kamp is van 24 t/m 26 oktober.

Bobo vakantiekamp

In samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo organiseert Sportivun dagkampen voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar: fun voor kleuters dus, op een manier die helemaal aansluit bij de belevingswereld van het jonge kind.

Alle Bobo vakantiekampen van Sportivun zijn inclusief lunch, tussendoortjes en drinken. De kampen staan daarnaast onder leiding van professionele begeleiders en coördinatoren. Kosten zijn €99,-

De inschrijvingen gaan hard en daarmee lijken de kampen al vroegtijdig vol te zitten. Meld je daarom snel aan! Meer weten of aanmelden? Zie www.sportkampenvansportivun.nl/utrecht

Voor wie?

Kinderen van 4 tot 6 jaar

Wanneer?

24 t/m 26 oktober

Waar?

Utrecht, Sporthal de Galgenwaard, Herculesplein 34, 3584 AA

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018