t/m

Beweegweek 2016 Zuilen, Ondiep en Pijlsweerd

“Gratis sporten, letterlijk voor je deur!”

Zondag 18 september zal de feestelijke en sportieve Beweegweek 2016 weer van start gaan. De hele week zijn er allerlei gratis sport- en dansactiviteiten voor jong en oud in jouw wijk! Dit gebeurt in wijkgebouwen, sport- en dansscholen en bij verenigingen. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar weer activiteiten op het gebied van voeding, die zich richten op een gezonde leefstijl.

Om deze week te vieren, vindt er op zondag 18 september een ”Beweegfeest” plaats met activiteiten voor jong en oud in en rondom De Speler in het Thorbeckepark. Je kunt vrijblijvend je ‘fitheid’ laten meten en gratis meedoen met allerlei andere activiteiten. Voor ieder wat wils, dus kom allemaal kijken en doe mee!

Het volledige programma van de BeweegWeek is hier te vinden. De Beweegweek valt samen met de Nationale Sportweek en heeft als thema: “Ik neem je mee!“

Wie?

Jong en oud!

Waar?

In en rondom De Speler in het Thorbeckepark (Beweegfeest)

Wanneer?

Beweegweek van 18 september tot 25 september.

Meer informatie:

Voor meer informatie kijk op de website van de BeweegWeek

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018