Beweeg en Beleefdag

Sportpunt Houten organiseert op vrijdag 6 oktober voor de 3e keer de Beweeg & Beleefdag. Deze dag staat in het teken van het aangepast sport- en beweegaanbod in Houten en omgeving. Jong en oud wat net dat beetje extra aandacht nodig heeft, kan op deze dag komen kennismaken en uitproberen wat wel mogelijk is voor hen. Er kunnen onder andere proeflessen worden gevolgd, maar ook worden er demonstraties gegeven en kan er informatie worden opgevraagd.

Maar er is meer; op de Beweeg & Beleefdag komt ook een kleine informatiemarkt te staan, waarbij verschillende partijen al hebben toegezegd te komen. Zo zal wethouder Jocko Rensen van de gemeente Houten aanwezig zijn en zal Stichting Gehandicapten Belangen Houten komen vertellen over hun goede werk. Met andere partijen wordt nog gesproken voor een exacte invulling van de dag.

Meer info

www.sportpunthouten.nl

Voor wie?

Voor jong en oud die net dat beetje extra aandacht nodig hebben, maar ook voor familie,vrienden en begeleiders.

Wanneer?

Vrijdag 6 oktober van 16:00 tot 20:00 uur.

Waar?

Sporthal de Wetering in Houten.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018