Basisschooltoernooi tafeltennis

Op woensdag 2 november organiseert tafeltennisvereniging SVE een tafeltennistoernooi voor basisscholieren uit Utrecht. Dit zal gebeuren onder de naam Table Start the Battle.

Tijdens deze dag worden er verschillende wedstrijdjes gespeeld tussen teams van verschillende scholen. Kinderen kunnen zich opgeven in teams van 4 of 5 personen, maar het toernooi is 4 tegen 4. Elke wedstrijd is 1 tegen 1, aan het einde van deze vier wedstrijden worden de punten bij elkaar opgeteld. Het team met de meeste punten wint de wedstrijd.

Voorafgaand aan de wedstrijd gaat Jacob ten Have, fanatiek tafeltennisser en oud trainer bij SVE, verschillende basisscholen langs om clinics te geven en tafeltennis onder de aandacht te brengen.
De grote beker die gewonnen kan worden bij het toernooi, neemt hij met zich mee!

Het toernooi is voor kinderen van groep 7 & 8, de wedstrijden beginnen om 14.00 uur en rond 18.00 uur is de prijsuitreiking. Inschrijven is gratis.

Bekijk hier de online versie van het Stadsblad waar op p16 aandacht wordt besteed aan het toernooi. Klik hier voor de PDF-versie van het artikel.