t/m

Attractiedagen 2018

Op 21 juni t/m 24 juni 2018 zal SV Nieuw Utrecht weer de Attractiedagen organiseren. De Attractiedagen is een groot evenement met name voor kinderen t/m 13 jaar. Er zijn die dag heel veel sport- en spelactiviteiten waaronder ook springkussens, luchtkastelen, trampolines, grote opblaasbare ballen op het water, schminken, draaimolens, kraampjes met leuke artikelen en natuurlijk lekker eten met bijv. een barbecue of de frietkraam. Elk jaar weer komen duizenden kinderen die genieten en gaan met een grote glimlach naar huis. Op die dagen is er ook een loterij.

21 juni is alleen voor kinderen met een beperking, entree is gratis voor deze groep inclusief de ouders en begeleiders. Het doel is om de kinderen met een beperking te laten kennismaken met verschillende sport- en spelactiviteiten.

22 t/m 24 juni is ons evenement toegankelijk voor iedereen en kost entree slechts € 3. Voor dit bedrag kunt u de hele dag genieten.

Wij organiseren dit evenement jaarlijks, elk jaar wordt dit evenement door 5000 kinderen uit de regio bezocht. Kom langs en geniet!

Meer info
Zie hier meer informatie.

Voor wie?

Voor kinderen t/m 13 jaar.

Wanneer?

Donderdag 21 juni t/m zondag 24 juni.

Waar?

Amaliapark Leidsche Rijn

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018