t/m

Artemis Yoga Festival

Van 4 t/m 6 maart 2016 is het Artemis Yoga Festival.

Een weekend lang zijn er verschillende yogalessen, worden er inspirerende workshops en lezingen gegeven en kun je je onderdompelen in een gezellige yogasfeer.

Yoga Stijlen

Gedurende het weekend worden er 16 yogalessen gegeven. Een team van ervaren en enthousiaste docenten neemt je mee op reis door de verschillende yogastijlen zoals Hatha Yoga, Dru Yoga, Kundalini Yoga en Yin Yoga en Mindfulness en Meditatie. Van rustige lessen gericht op ontspanning, lessen met extra aandacht voor de ademhaling of de yoga filosofie tot pittige dynamische lessen die activeren.

Inspirerende workshops

Maak kennis met Cupping Massage, ontdek je Enneagramtype, laat je meevoeren op helende klanken of laat je inspiren door een mooie film.

Lezingen

We starten het festival met 2 lezingen. Filosofe en schrijfster Stine Jensen neemt ons mee op haar reis door de wereld van yoga, mindfulness en spiritualiteit. Susan Smit, bekend van haar columns in Happinez en schrijfster van spirituele boeken en romans, komt vertellen over haar kijk op hedendaagse spiritualiteit.

Namasté Café

De hele dag kun je onbeperkt kruidenthee en water krijgen. In het gezellige Namasté Café kun je terecht voor een lekkere vegetarische lunch of diner.

Kaarten

Je kunt je per workshop inschrijven, een dagkaart kopen of het hele weekend meedoen.

Deelname voorwaarden

Om deel te kunnen nemen schrijf je vooraf in. Je bestelt een dag- of weekendkaart of losse workshop. Direct bij aanmelden maak je de keuze voor de workshop(s) bekend. De kaarten dienen na aanmelding vooraf betaald te worden. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het festival. Het reeds betaalde bedrag wordt terug gestort m.u.v. €5,00 administratiekosten. Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang is restitutie niet meer mogelijk. Deelname kaarten worden op naam uitgeschreven. Het overdragen van de kaart aan iemand anders kan uitsluitend in overleg met Artemis. Wanneer gebruik wordt gemaakt van een kortingscode dient deze direct bij aanmelding te worden vermeld. Later indienen van een kortingscode is niet mogelijk.

Wie

Iedereen kan zich inschrijven

Waar

Het Artemis Yoga Festival vindt plaats van 4 t/m 6 maart 2016 in Artemis Yogacentrum in IJsselstein (Utr). In de directe omgeving van Artemis Yogacentrum is ruime gratis parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.
Kijk hier voor adres en route

Meer informatie

Kijk op de website voor meer informatie of klik hier om meteen in te schrijven.

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018