American Football Proeflessen

American Football Club Utrecht Dominators organiseert serie proeflessen. Voor iedereen vanaf 15 jaar die kennis wil maken met American Football organiseert Utrecht Dominators in mei en juni drie series met proeflessen. American Football is een opkomende sport in Nederland, maar heeft bij veel mensen een nogal ruig imago. Hoewel het zeker een fysieke sport is, staat juist veiligheid hoog in het vaandel. Dit wordt gewaarborgd dankzij het dragen van beschermende kleding en duidelijke spelregels. De sport kenmerkt zich door snelheid, kracht, inzicht, behendigheid en bovenal teamgeest. Samenwerken is essentieel.

Elke serie bestaat uit 3 opeenvolgende lessen, die worden gegeven op donderdagavonden (19u aanwezig, 19:30 uur start). Iedereen kan zich aanmelden om te starten op 4 mei, 25 mei of 15 juni. Tijdens deze lessen komen alle basistechnieken aan bod. Deelname aan de lessen is gratis en voor bruikleen-materiaal wordt gezorgd. Schoenen met noppen worden aangeraden, een gebitsbeschermer is verplicht. Indien je er geen hebt dan kun je voorafgaand aan de training voor 3,50 er een kopen in de kantine van de Dominators.

Benieuwd of American Football ook jouw sport is?

Meldt je dan aan via: info@utrecht-dominators.nl o.v.v. naam, leeftijd, en gewenste startdatum (4 mei, 25 mei of 15 juni)

Wie?

Liefhebbers

Waar?

Manitobadreef 4, Utrecht

Wanneer?

4 mei, 25 mei of 15 juni.

 Voor meer informatie bekijk hier de site.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018