AirBadminton Nightwatch Nations Cup

Badminton Nederland organiseert in samenwerking met Sportworx het eerste internationale AirBadmintonlandentoernooi ter wereld, de Nightwatch Nations Cup. Dit unieke sportevenement vindt plaats op zondag 29 augustus 2021 in de King of the Court Arena op het Jaarbeursplein in Utrecht.

Het Nederlands AirBadmintonteam strijdt op deze dag samen met de Nationale teams van België, Duitsland en Frankrijk om de Nations Cup 2021.

In de King of the Court Arena kunnen geheel corona proof zo’n 500 toeschouwers plaatsen nemen.

De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 13:00 en 20:00 uur gespeeld.

Tickets
Een ticket voor de Nightwatch Nations Cup kost €5 en daarvoor krijg je ook nog eens twee gratis drankjes.
Scoor hier je tickets. Er zijn 500 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meer info
Kijk hier voor alle informatie over de Nightwatch Nations Cup.

 

Concept AirBadminton Nations Cup
Het toernooi wordt gespeeld volgens het team relay systeem. Dit betekent dat een team minimaal uit twee heren en twee dames moet bestaan, tot maximaal vier heren en vier dames per team. Elke wedstrijd zal bestaan ​​uit vijf onderdelen; een damesdubbel; een herendubbel, een gemengd dubbel; twee triples. De winnaar van de wedstrijd is het team dat als eerste 100 punten bereikt.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018