AH sportweken: sporten tijdens de herfstvakantie!

Zoek jij nog een leuke activiteit voor tijdens de herfstvakantie? Op woensdagmiddag 19 oktober kan er op Sportcentrum Olympos tussen 14.00 – 18.00 uur (gratis) gesport worden!
Er is voor alle leeftijden wat te doen: de jongste kinderen kunnen los gaan bij MonkeyMoves. Ga lekker tennissen, squashen of fitnessen met een vriend(in) of alleen. Een absolute aanrader voor de avonturiers is de klimwand. Klim naar de top en ervaar de sensatie en geniet van het uitzicht: je gaat het topje van de Domtoren zien. Vergeet niet om jouw volle spaarkaart mee te nemen zodat je gratis kunt komen sporten. Heb je zegels over? Neem ze dan mee, wie weet kun je samen met iemand nog een spaarkaart vullen!

Mocht je geen sportkaart hebben of is die al vol neem dan contact met ons op via proefsporten@nocnsf.nl of 026-4834570

Kom gezellig sporten in de herfstvakantie, voor jong en oud! Reserveer hier je plekje!

wie

jong en oud

wanneer

19 oktober 14.00 – 18.00 uur

waar

Sportcentrum Olympos

meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van sport.nl

 

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018