Adaptive Skate Event

Op 13 december organiseren studenten van MBO Utrecht het Adaptive Skate Event. De studenten zijn bezig met het BizzNizz traject en krijgen zo een jaar de tijd om een kleine onderneming op te starten.

Adaptive Skate Event wordt georganiseerd door de twee bedrijven: Gewoon Speciaal en Skørt. Gewoon Speciaal organiseert en begeleid evenementen voor mensen met een beperking. Skørt is een bedrijfje dat zich bezig houdt met urban action sports. Hieronder vallen de volgende sporten, skaten, BMX’en en steppen.

Samen organiseren zij een skateboard event in Skatepark Utrecht voor mensen met een lichamelijke beperking. De dag zal er als volgt uitzien.

Tijd Wat
12:45 Aanvang deelnemers
+/-13:00 Start Skate les
15:30 Einde Skate les
15:45 Start film (docu Skate Keet)
16:10 Vrij skaten

 

Het evenement duurt van 13.00 tot 16.30. Er zijn 15 plekken beschikbaar. De kosten per deelnemer zijn €5-, dat is inclusief toegang tot het Skatepark, materiaal+ bescherming, pizza en drinken.

Er wordt voorkeur gegeven aan eigen vervoer, als dit niet mogelijk is kan er vervoer geregeld worden, heen en terug zonder bijkomende kosten.

De documentaire Skate Keet gaat over een 13-jarig meisje Keet die skate op wereldniveau en zal in 2020 meedoen aan de Olympische Spelen. Keet zal deze dag zelf ook aanwezig zijn voor tips & tricks.

Meer info
Mail naar gewoonspeciaalutrecht@gmail.com voor vragen en aanmeldingen.

Voor wie?

Mensen met een lichamelijke beperking

Wanneer?

Woendag 13 december van 13:00 uur tot 16:00 uur.

Waar?

Skatepark Utrecht