Abronaloop – uitgesteld

UPDATE: De organisatie van De Loop van Leidsche Rijn en de Lint-Wurmpie Run hebben besloten het loopevent, dat gepland staat op 2e Paasdag 13 april, te verplaatsen naar een datum later dit jaar. Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom het COVID-19 kan het evenement op 2e Paasdag niet doorgaan. De organisatie gaat in gesprek met de diverse instanties en partners welke nieuwe datum mogelijk is. Zie: deloopvanleidscherijn.nl

============

De Abrona G Lopen is een hardloopwedstrijd voor mensen met een (verstandelijke) beperking en een onderdeel van De Loop van Leidsche Rijn. Iedereen met een (verstandelijke) beperking kan hier aan meedoen. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid.
Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers is de Abrona G Lopen een prachtig evenement. Het enthousiasme van de deelnemers werkt zeer aanstekelijk.

Bij de Abrona G Lopen kun je kiezen uit twee afstanden: 1 of 2 km. De start is om 12.15 uur in het Maximapark, gelegen aan de Europaweg in Vleuten. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft weer een prachtig evenement te worden. Tijd dus om te gaan trainen.

Deelname is alleen mogelijk bij voorinschrijving t/m zondag 5 april 2020.

Klik hier om in te schrijven en kies “Abrona G Lopen 1 of 2 km” aan en vul verder alle verplichte velden in. Vergeet niet een vinkje te zetten bij de laatste vraag ‘akkoord met de voorwaarden’ en geef bij ‘onderdeel’ aan of je voor de 1 of 2 km gaat. Je ontvangt natuurlijk een prachtige medaille als je over de finish komt. Het parcours is helemaal verkeersvrij. Deelname is gratis, dus het enige dat je hoeft te doen is inschrijven.

Zorg dat je er bij bent en vergeet niet: meedoen is belangrijker dan winnen!

Voor wie?

voor mensen met een (verstandelijke) beperking

Wanneer?

zondag 13 april

Waar?

Maximapark in De Meern

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018