Abrona G hardloopwedstrijd

De Abrona G Lopen is een hardloopwedstrijd voor mensen met een (verstandelijke) beperking en een onderdeel van De Loop van Leidsche Rijn. Iedereen met een (verstandelijke) beperking kan hier aan meedoen. Het maakt dus niet uit waar je woont of door welke organisatie je wordt begeleid.
Zowel voor de deelnemers als de toeschouwers is de Abrona G Lopen een prachtig evenement. Het enthousiasme van de deelnemers werkt zeer aanstekelijk.

Bij de Abrona G Lopen kun je kiezen uit twee afstanden: 1 of 2 km. De start is om 12.15 uur in het Maximapark, gelegen aan de Europaweg in Vleuten. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en het belooft weer een prachtig evenement te worden. Tijd dus om te gaan trainen.

Zorg dat je er bij bent en vergeet niet: meedoen is belangrijker dan winnen!

Meer info
deloopvanleidscherijn.nl

Voor wie?

Mensen met een beperking

Wanneer?

26 mei 2019

Waar?

Maximapark, Europaweg in Vleuten

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018