Maliebaanloop

Op zondag 15 oktober vindt de Accountor Maliebaanloop plaats: de grootste hardloopwedstrijd in Utrecht georganiseerd door  atletiekvereniging Phoenix. Dit jaar voor de 33e keer.

De Maliebaanloop bestaat uit meerdere onderdelen. Voor elk wat wils. Zo is er voor kinderen in de ochtend de 1 km jeugdloop, recreanten kunnen kiezen voor een 6 of 10 km-afstand en wedstrijdlopers kunnen hun krachten meten op een snel 10 km parcours. En als je sportieve collega’s hebt, kun je ook deelnemen met een team van 4 personen aan de bedrijvenloop.

Doordat lopers meerdere keren over de Maliebaan lopen is het een sfeervol evenement om naar te kijken. Speciaal voor niet rennende kids: je hoeft trouwens niet alleen te kijken en aan te moedigen, maar je kunt ook meedoen en kennismaken met atletiek, op de NS/Atletiekunie Mini-atletiekbaan.

Meer info

www.maliebaanloop.nl

Voor wie?

Het evenement is voor iedereen toegankelijk

Wanneer?

Zondag 15 oktober vanaf 10:30.

Waar?

Maliebaan, Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018