125-jarig jubileumshow Fraternitas Utrecht

De Utrechtse gymnastiekvereniging Fraternitas bestaat dit jaar maar liefst 125 jaar. Het is daarmee de oudste gymnastiekvereniging van Utrecht! Het 125-jarig jubileum wordt de komende maanden gevierd met leden en oud-leden. Het hoogtepunt van de jubileumfestiviteiten vindt plaats op 2 juni 2018. Dan geeft Fraternitas een grote show waar alle actieve leden aan meedoen op het terrein van de Botanische Tuinen Utrecht. Voor dit jubileum wordt een deel van de Botanische Tuinen speciaal voor Fraternitas omgebouwd tot een festivalterrein met een circustent en diverse foodtrucks. Na deze bijzondere show organiseert de jubilerende vereniging een reünie en feest voor alle (oud-)leden.

Ben jij lid geweest van Fraternitas en wil je gymnastiekvrienden van vroeger weer zien? Meld je interesse dan via reunie@fraternitas.nl en houd de website www.fraternitas.nl en Facebookpagina in de gaten voor de kaartverkoop, die in april van start gaat.

Voor wie?

Iedereen

Wanneer?

zaterdag 2 juni 2018

Waar?

Festivalterrein van de Botanische Tuinen Utrecht, entree via Harvardlaan

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018