Benefietwedstrijd Odysseus

Op 10 juni 2019 (Tweede Pinksterdag) organiseert Odysseus een Benefietwedstrijd! 12 uur lang voetballen voor het Prinses Beatrix Spierfonds. Het PBS heeft als doel alle spierziekten de wereld uit te helpen, maar hiervoor hebben ze geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek. Met deze benefiet wilt Odysseus een steentje hieraan bijdragen!

Buiten het steunen van dit mooie doel, zijn er meer redenen om mee te doen aan de Benefietwedstrijd! Het veld zal weer vol staan met activiteiten, spelletjes en eetkraampjes waarvan genoten kan worden terwijl je luistert naar de DJ met een biertje in je handen. Al met al een schitterende dag!

Om 10 uur zal de aftrap plaatsvinden en zal het eerste 7 tegen 7 team tegen elkaar beginnen met spelen. Bij de aanmelding is het mogelijk een tijdsvoorkeur aan te geven, maar we begrijpen het volkomen als je gewoon de hele dag aanwezig wilt zijn!

Inschrijven voor niet-leden kan via odysseus91.nl

Flyer benefietwedstrijd

Voor wie?

Voor iedereen die van voetballen houdt!

€3,00 entree en voetballen, €3,00 lunch, €7,50 avondeten

Wanneer?

Maandag 10 juni 2019 (Tweede Pinksterdag)
10:00 - 22:00 uur

Waar?

Sportpark Olympos
Uppsalapad 3, 3584 CT Utrecht

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018