Nieuwe lessen bij de Aapjeskooi

Na groot succes in verschillende wijken van Utrecht vergroot de Aapjeskooi haar aanbod! Vanaf vrijdag 23 maart kun je ook lessen dreumesgym en peutergym volgen in de gymzaal van basisschool Op de Groene Alm (Hoge Weide). Op woensdagmiddag komt er een les dreumes/peutergym bij in de gymzaal aan de Johan Wagenaarkade (Oog in Al) gevolgd door een speeluurtje! Tot slot starten we vanaf zaterdag 7 april met kleutergym in de gymzaal van basisschool Onder de Bogen, speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Nieuwsgierig? Bekijk onze website www.aapjeskooi.nl voor meer informatie en om je aan te melden voor een proefles, lesperiode (van 8 lessen) of voor het speeluurtje.

Voor in de agenda: Vrijdag 23 maart: 9.30- 11.00 uur proeflessen dreumesgym en peutergym Aapjeskooi in Hoge Weide | Woensdag 4 april: 15.00-15.45 uur proefles dreumes/peutergym aan Johan Wagenaarkade | Woensdag 4 april: 15.45 – 16.45 uur speeluurtje! | Zaterdag 7 april: 11.45 – 12.30 uur proefles kleutergym Aapjeskooi in Leidsche Rijn

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018