Jubileumkorting in periode 3

Over een week start er weer een nieuwe periode bij de Aapjeskooi. Omdat wij dit jaar vijf jaar bestaan kun je in periode 3 zes lessen volgen voor de prijs van vijf!

Speciaal voor ‘aapjes’ die niet kunnen stilzitten, thuis op de bank klimmen of juist wat meer beweging kunnen gebruiken heeft de Aapjeskooi gymlessen ontwikkeld. In een gymzaal vol uitdagende toestellen leren dreumesen, peuters en kleuters onder deskundige begeleiding de basis van het bewegen. Iedere les heeft een ander fantasierijk thema en iedere les is weer een feestje! De Aapjeskooi geeft lessen in verschillende wijken van Utrecht waaronder: Witte Vrouwen, Leidsche Rijn, Zuilen, Hoograven & Oog in Al. Bekijk onze website voor meer informatie en om je aan te melden voor een proefles of lesperiode: www.aapjeskooi.nl.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018