Gratis proeflessen op nieuwe locaties!

Na groot succes in verschillende wijken van Utrecht, bereid de Aapjeskooi haar aanbod uit. Vanaf 15 maart zijn er nu ook spel & danslessen te volgen op woensdag in Zuilen en starten we op woensdag en zaterdag met lessen dreumesgym en peutergym op een nieuwe locatie in Hoge Weide/Leidsche Rijn. Het begint meteen goed op al deze locaties, want op 15 en 18 maart zijn er hier gratis proeflessen te volgen!

De Aapjeskooi biedt al vijf jaar lang gymlessen aan voor de allerkleinsten. Dreumesen, peuters en kleuters leren op een fantasierijke manier en onder deskundige begeleiding de basis van het bewegen. Klimmen, klauteren, koprollen, springen, steunen, mikken en dansen: alles komt aan bod! Iedere les heeft een ander thema en iedere les is weer een feestje.

Nieuwsgierig? Bekijk onze website voor meer informatie en om je aan te melden voor een lesperiode (van 8 lessen) of een proefles: www.aapjeskooi.nl.

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018