Capoeira voor 50+

Begin de week fit en energiek, train lichaam en geest voor 50+ers. Beweeg, maak muziek en voel je vrij!

Het uitgangspunt voor deze lessen is Capoeira, dit komt uit Brazilië en is een combinatie van vecht- en verdedigingstechnieken, dans en muziek maken.

De lessen zijn gericht op dames en heren van boven de 50 jaar. Iedereen kan meedoen op zijn/haar niveau, hier wordt rekening mee gehouden. Door de bewegingen wordt je soepeler, sterker en weerbaarder. Je werkt aan je conditie, coördinatie en balans en hebt bovenal plezier in bewegen en samen actief zijn.

De kans om een iets anders te proberen, kom tot ontdekking wat je allemaal kunt leren.

De kennismaking bestaat uit 4 lessen op maandag 11, 18, 25 april en 2 mei van 9:30 tot 10:30 uur. De kosten zijn €30,- voor 4 lessen. Benodigdheden: makkelijk zittende kleding, blote voeten. De vloer is van judo matten.

Wie:

Dames en heren boven de 50 jaar

Wanneer:

Maandag 11, 18, 25 april en 2 mei van 09:30 – 10:30 uur

Waar:

Dojo in Sporthal The Dome, Kruisboog 34a te Houten.

Meer informatie:

Voor meer informatie en/of inschrijven: mail naar: info@cascadura.nl, bel: 06 557 273 02 of bezoek de website: www.cascadura.nl

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018