Aanmoedigingsprijs AH Sportweken

Op vrijdag 25 november is door André Bolhuis namens NOC*NSF en Albert Heijn de prijs uitgereikt voor best beoordeelde sportclub. Monkey Moves en de Utregse Frisbee Organisatie ontvingen beiden een cheque van €500. Deze aanmoedigingsprijs is verkregen omdat deze twee clubs de meeste en beste recensies ontvingen tijdens het proefsporten.

Proefsporters konden na deelname aan een sportactiviteit tijdens de AH Sportweken een recensie achterlaten bij de deelnemende clubs. De sportclub werd beoordeeld op vijf verschillende aspecten: gastvrijheid, plezier, begeleiding, sportfaciliteiten en sportactiviteiten. Gemiddeld werden sportclubs beoordeeld met een 9.

Verrassing
Monkey Moves en UFO werden uitgenodigd bij Sportcentrum Olympos, beiden waren niet op de hoogte dat zij een prijs gewonnen hadden. De clubs reageerden dan ook erg enthousiast op de cheque die zij van André Bolhuis ontvingen. Zowel Monkey Moves als UFO heeft al een bestemming voor het geld. UFO is toe aan nieuwe lijnen, Monkey Moves wil graag hun missie uitbreiden: meer kinderen in beweging brengen. Het geld zouden zij graag investeren in de MonkeyMoves zomerkampen.

Positief
Monkey Moves is fan van de AH sportweken. “Het idee erachter is super. Op deze manier kunnen mensen kennis maken met sport en in beweging komen.” Door deelname aan de AH sportweken heeft Monkey Moves meer naamsbekendheid gekregen. Ook UFO is erg positief. Mensen denken als frisbee vaak eerder aan het strand dan aan een teamsport. Via de AH sportweken zijn er veel nieuwe leden aangesloten. Zoveel dat ze een nieuw team in de competitie hebben kunnen starten!