Sporten met een beperking

Wanneer je een beperking hebt betekent dit niet zonder meer dat je niet kunt sporten in Utrecht. Er zijn verschillende organisaties verenigd in het netwerk Sport op Maat die zich inzetten om je hierbij te helpen.  Wil je weten waar je terecht kunt met welke vraag of advies over waar je het beste kunt sporten, stel je vraag dan aan de consulenten aangepast sporten.

Consulenten aangepast sporten van Harten voor Sport
Els Duijn

Els Duijn

Consulent aangepast sporten

aangepastsporten@hartenvoorsport.nl

Femke Heijdemann

Femke Heijdemann

Consulent aangepast sporten

aangepastsporten@hartenvoorsport.nl

Aangepast sporten aanbod op Sportstad-Utrecht.nl

Er zijn behoorlijk wat sportaanbieders die aangepast sporten aanbod aanbien in Utrecht. Deze zijn bijna allemaal vindbaar op Sportstad-Utrecht.nl. Je vind deze door in het hoofdmenu naar sportaanbieders te gaan en daarna te klikken op meer zoekopties. Hier kan je aangeven wat voor beperking je hebt om te zien welke sportaanbieders er zijn die aanbod voor je hebben.

We werken momenteel hard aan een update van de website die het vinden van aangepast sporten aanbod nóg makkelijker gaat maken. We werken hiervoor samen met Unieksporten.nl. Deze update zal naar verwachting oktober gereed zijn.

Sport op Maat

Logo HoogstraatLogo Gemeent-UtrechtLogo De-WilgLogo AbronaLogo VSULogo Special-heroesLogo Special-heroesLogo Harten-voor-Sport

WKZ Sportief

Over Sportstad-Utrecht.nl

Op Sportstad-Utrecht.nl vind je alle sportaanbieders en -locaties die de gemeente Utrecht rijk is. De handige filters en zoekfuncties maken het makkelijk om dé sport te vinden die bij je past. Op de homepage vind je interessante artikelen over sportgerelateerde onderwerpen. In de kalender kan je zien welke leuke sportevenementen plaatsvinden in Utrecht.

English version

Sportstad-Utrecht.nl is een initiatief van SportUtrecht. © 2018