850 deelnemers Utrechtse Tenniskampioenschappen

Ruim 850 mensen hebben zich ingeschreven voor de eerste Utrechtse Tenniskampioenschappen. In de week van 12 tot en met 20 maart organiseren de tennisverenigingen van Utrecht en Leidsche Rijn de grootste gemeentelijke tenniskampioenschappen van Nederland.

Toernooi van alle Utrechtse verenigingen
Er zijn 21 tennisverenigingen in de gemeente Utrecht. Vrijwel alle verenigingen leveren een bijdrage aan het toernooi. Tijdens de UTK wordt er op de banen van 14 verschillende tennisverenigingen gespeeld.

Pubquiz en feestavond
Op vrijdag 18 maart vindt de feestavond van de Utrechtse Tenniskampioenschappen plaats. Dit jaar is de locatie Tennisclub Domstad. Om 20.00 uur trapt TC de Uithof af met een pubquiz. Iedereen kan hier aan mee doen! Na de pubquiz worden de tafels en stoelen aan de kant geschoven en is het tijd voor de Glow 030 Party. De avond wordt muzikaal begeleid door DJ Tiuri.

Esther Vergeer Foundation
De Utrechtse Tenniskampioenschappen is sponsor van de Esther Vergeer Foundation die kinderen en jongeren met een handicap stimuleert om te sporten. De UTK draagt hier zijn steentje aan bij door €1 per deelnemer aan de Foundation te schenken. Er wordt tijdens de finaledag een loterij gehouden waarvan de opbrengst naar dit goede doel gaat en er zullen collectebussen bij elke vereniging staan. Iedereen is welkom om deel te nemen aan een clinic rolstoeltennis georganiseerd op zondag 20 maart bij Oudenrijn Tennisclub van 15:00 tot 16:00.

Open Tennisdagen
Iedereen die kennis wil maken met tennis kan op zondag 20 maart bij PVDV of Desto Tennis terecht. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zijn er diverse activiteiten waar aan deelgenomen kan worden. Voor jeugd en senioren en van beginners tot gevorderden. Ga voor meer informatie naar www.utk.nu